Tasker

Størstedelen af vores tasker er fremstillet i italiensk kalveskind af høj kvalitet. Få af vores tasker kan være af andre materialer, som du kan se på produktsiden.

Du vil altid modtage mindst én smykkeæske, når du køber et smykke. Hvis du køber flere, vil der som udgangspunkt følge en smykkepose med pr. ekstra smykke. Vi stræber efter at undgå ressourcespild, og har derfor valgt at mindske antallet af vores smykkeæsker.

Vi vil selvfølgelig gerne imødekomme dine behov, hvis du har behov for flere smykkeæsker. Du bedes blot angive det i feltet ‘bemærkning’ ved kassen og oplyse hvor mange du ønsker (max 3 pr. ordre). 

Vi vil gerne gøre det let for dig som kunde. Derfor har du mulighed for at tilkøbe en gaveæske til 12 kr inde på produktsiden, så du nemt kan pakke gaven ind. 

Hurtig levering

Bestil i dag & få din ordre leveret om 1-3 hverdage

Gratis levering

Få leveret din ordre helt gratis v. køb over 399 kr

Nem & gratis retur

Undgå at betale returfragt ved modtagelse af tilgodebevis

Det siger vores kunder

Anne N.
Læs mere
Super smukke øreringe som ankom få dage efter jeg havde bestilt. De ankom sirligt pakket ind og lå i en smuk æske.
Jette D.
Læs mere
Hurtig levering og god hjemmeside. Jeg købte et par øreringe som så ud som på billedet. De ankom få dage efter jeg havde bestilt og kom i en pæn lille æske.
Maria K.
Læs mere
Hurtig levering, varen var som vist på billedet, og pakken ind i en smuk indpakning. Meget tilfreds og kan ikke klage over noget.
Johanne
Læs mere
Bestilte en taske, som blev leveret allerede dagen efter. Tasken er SUPER smuk, og har fået så mange komplimenter på den. Bestemt ikke sidste gang jeg handler der!!
Louise
Læs mere
Flot produkt, der levede 100% op til forventningerne.
Hurtig levering og rigtig god pris.
Kan klart anbefales
Lise
Læs mere
Jeg købte en taske fredag middag, og allerede lørdag blev den leveret til mit valgte udleveringssted. Tasken var super fint pakket ind og selve tasken er flot, funktionel og lige som forventet.
Karla N.
Læs mere
Varm Anbefaling og god service 🌾 Evena kan helt klart anbefales 🤍 De sælger de smukkeste smykker med et enkelt look.
Lene
Læs mere
Købt et fint smykke / modtaget i dag og det er så super fint ! Tusinde tak Evena! Er meget tilfreds.
Heidi
Læs mere
Hurtig og super levering af det bestilte. Min vare så ud som på foto. Fuld tilfredshed.
Tidligere
Næste

Tasker

Tasker til kvinder i moderne og klassiske designs i forskellige farver

Tasker er et uundværligt accessorie i enhver kvindes garderobe. En taske giver mulighed for let at opbevare sine personlige ejendele på farten, og det kan føles som en nødvendighed at have særligt mobil, pung og nøgler på sig, når man forlader hjemmet. Som kvinde kan det være rart også at have makeup, toiletsager og personlig pleje i tasken, hvor en rummelig taske vil være et must – men samtidig vil man også gerne have en taske, der passer til ens stil, som du nemt kan udforske i vores sortiment af tasker til forskellige behov i forskellige farver.

Sæt prikken over i’et på dit outfit med den perfekte taske – både i hverdagen og til festen

En taske er som regel mere end blot opbevaring. En taske kan have mange forskellige udtryk, og det er den perfekte måde at sætte prikken over i’et på dit outfit på. Du vælger sikkert din taske ud fra anledningen, og om du ønsker at skabe et mere afslappet eller eksklusivt udtryk til dit outfit. Når du vil købe tasker, har du sikkert med i overvejelserne, hvad den skal bruges til. Hos Evena finder du både tasker til hverdag og fest. Vi har større, rummelige tasker, der fungerer som weekendtasker eller hverdagstasker, men har også moderne skulder- og crossbody tasker, som er perfekte til festlige anledninger. Skal du en tur på stranden en solrig sommerdag, har vi også fine flettede og hæklede strandtasker, der kan rumme alle de vigtige ting fra strand-must-haves checklisten.

Bredt udvalg af tasker

Vi tilbyder et bredt udvalg af moderne og klassiske tasker i lækre materialer og tidløse farver. Køb tasker hos Evena, hvor du finder kortholder, tote bag, lærredtasker, crossbody tasker, skuldertasker, shoppere og meget andet i vores sortiment. En klassisk skuldertaske går du aldrig galt i byen med. Vores Aurora taske, Dakota taske og Nellie taske er vores absolutte bestsellers. Taskerne passer i enhver kvindes garderobe, og har den perfekte størrelse til en bytur, shoppingtur eller cafétur. Taskerne har plads til de vigtigste nødvendigheder, og har inderlommer så du nemt kan organisere dine personlige ejendele. Den er især perfekt til opbevaring af pung, mobil, nøgler men også solbriller, læbepomade, mobiloplader og mascara, som kan være oplagt at have med på farten. Udover sin rummelighed, har taskerne deres klassiske og stilrene udtryk til fælles, som gør, at de egner sig til alle outfit og passer ind i enhver garderobe.