-30%

Emmy creme – Hæklet taske

kr. 699,30

Vores hæklet skuldertaske er i et klassisk og smukt design, der vil komplementere ethvert outfit. Det er den ideelle sommertaske, perfekt at tage med på ferie, til stranden og finere lejligheder. Den passer perfekt til en let sommerkjole, som fremhæver taskens charmerende og feminine udseende, men kan også sagtens bruges til hverdag til et casual outfit.

Tasken er rummelig, og har god plads til mobil, pung, nøgler, makeup, diverse mm. på farten.

Tasken er håndlavet – derfor kan mål variere en smule.

Se også Emmy taske i mørkegrå.

Mål: B30 x H25 x D10

På lager

Beskrivelse

Vores chunky hæklet taske til kvinder er den perfekte accessory til dig, der elsker personlige, håndlavede accessories. Tasken har et simpelt og tidløst udtryk, der holder mange år i garderoben.

Tasken vil komplementere ethvert outfit, og kan bæres til mange anledninger. Tasken er et perfekt valg til festlige begivenheder, hvor den giver en skøn detalje til en flot kjole og et par høje hæle, og virkelig fuldender det feminine udtryk. Ligeledes kan du også bruge den til at pifte et simpelt hverdagsoutfit op. Lad den tilføje et stilfuldt og charmerende udtryk til dit look.

Det er den perfekte sommertaske, og det er oplagt at tage den med på ferie eller stranden. Den passer godt til en sommerlig kjole, som virkelig bringer det charmerende og feminine udtryk i tasken frem.

Tasken er håndlavet og findes også i beige og grå.

Rummelig taske:

Den rummelige indvendige del giver masser af plads til dine nødvendigheder – Tasken er tilpas rummelig så du kan have plads til din makeup, pung, nøgler, mobiltelefon, diverse mm. på farten. Så tag den med dig til arbejde, til stranden eller på en hyggelig brunch – du har altid alt lige ved hånden.

Let og behagelig at bære:

Vores chunky hæklet taske er let, behagelig og komfortabel, så du kan bære den hele dagen uden at føle dig belastet.

Perfekt Gaveidé:

Er du på udkig efter den ideelle gave til en særlig kvinde i dit liv? Måske vil hun sætte pris på den unikke charme og den omtanke, der ligger bag vores chunky hæklet taske. Den vil ikke bare glæde hende med sit fine udseende, men også med dens funktionalitet og lethed.

Shop tasker til enhver anledning:
Hos Evena finder du et stort udvalg af tasker. Vi har shoppertasker, skuldertasker, crossbodytasker, og hæklet tasker. Gå på opdagelse i vores tasker nu.