Øreringe

Øreringe og ørestikker i guld mixet i øre med flere huller
øreringe guld

Guld     Sølv     Hoops     Ørestikker     Lange øreringe     Perler

Ja, alle vores øreringe sælges parvis.

Du vil altid modtage mindst én smykkeæske, når du køber et smykke. Hvis du køber flere, kan du opleve, at de resterende smykker leveres i vores smykkeposer. Vi stræber efter at undgå ressourcespild, og har derfor valgt at mindske antallet af vores smykkeæsker.

Det er dog intet problem, hvis du har behov for flere smykkeæsker. Du skal blot skrive det i bemærkningsfeltet ved kassen og fortælle os, hvor mange du har brug for. Vi er her for at imødekomme dine behov, og vil altid gerne hjælpe.

Vi vil gerne gøre det let for dig som kunde. Derfor har du mulighed for at tilkøbe en gaveæske til 12 kr inde på produktsiden, så du nemt kan pakke gaven ind. 

De fleste af vores smykker er lavet af 925 sterling sølv, som er kendt for sin høje kvalitet, allergivenlighed og holdbarhed. Det består af 92.5% ægte sølv og 7.5% andet metal, hvilket gør det mere modstandsdygtigt end rent sølv.

Desuden er mange af vores 925 sterling sølv smykker forgyldt med 18 karat guld. Dette betyder, at sølvet er dækket af et lag guld, der er 18 karat rent. Jo højere karat, jo renere er guldet. I Danmark foretrækker de fleste 8 karat til 18 karat guld til deres smykker.

Hurtig levering

Bestil i dag & få din ordre leveret om bare 1-3 hverdage

Gratis levering

Få leveret din ordre helt gratis v. køb over 399 kr

Nem & gatis retur

Undgå at betale returfragt ved modtagelse af tilgodebevis

Det siger vores kunder

Anne N.
Læs mere
Super smukke øreringe som ankom få dage efter jeg havde bestilt. De ankom sirligt pakket ind og lå i en smuk æske.
Jette D.
Læs mere
Hurtig levering og god hjemmeside. Jeg købte et par øreringe som så ud som på billedet. De ankom få dage efter jeg havde bestilt og kom i en pæn lille æske.
Maria K.
Læs mere
Hurtig levering, varen var som vist på billedet, og pakken ind i en smuk indpakning. Meget tilfreds og kan ikke klage over noget.
Johanne
Læs mere
Bestilte en taske, som blev leveret allerede dagen efter. Tasken er SUPER smuk, og har fået så mange komplimenter på den. Bestemt ikke sidste gang jeg handler der!!
Louise
Læs mere
Flot produkt, der levede 100% op til forventningerne.
Hurtig levering og rigtig god pris.
Kan klart anbefales
Lise
Læs mere
Jeg købte en taske fredag middag, og allerede lørdag blev den leveret til mit valgte udleveringssted. Tasken var super fint pakket ind og selve tasken er flot, funktionel og lige som forventet.
Karla N.
Læs mere
Varm Anbefaling og god service 🌾 Evena kan helt klart anbefales 🤍 De sælger de smukkeste smykker med et enkelt look.
Lene
Læs mere
Købt et fint smykke / modtaget i dag og det er så super fint ! Tusinde tak Evena! Er meget tilfreds.
Heidi
Læs mere
Hurtig og super levering af det bestilte. Min vare så ud som på foto. Fuld tilfredshed.
Tidligere
Næste

Øreringe

Guld øreringe og sølv øreringe til hverdagen og livets begivenheder

Øreringe og ørestikker er for mange piger og kvinder en vigtig accessory, når man skal sammensætte et outfit, da det både kan være en nem og diskret måde at løfte ens outfit til et højere niveau. Hos Evena giver vi dig et bredt og varieret udvalg af både store og små øreringe og med rig mulighed for at finde både forgyldte øreringe og sølv øreringe i stilrene og tidsløse design, så du har øreringe til enhver lejlighed.

Læs mere om, hvordan du med tallene i smykkerne kan se hvilke metaller de er lavet af

Hoops og creoler i forskellige teksturer og designs

Vores brede sortiment af hoops og creoler er blandt vores bedst sælgende kategorier – og det forstår vi også godt! Her finder du både meget simple og tidsløse hoops og creoler, men også en stor variation af øreringene i forskellige rustikke teksturer og designs, der giver dit outfit et personligt touch.

Klassiske og tidløse perle øreringe

Perle øreringe er noget tiden har bevist, er øreringe der aldrig går af mode. Vores øreringe med perler bruger ferskvandsperler, den ældst kendte smykkesten, og vores sortiment af perleøreringe kan nemt matches med outfits, for at give et klassisk og elegant udtryk.

Udforsk alle vores Perlesmykker

Lange hænge og kæde øreringe der giver dit outfit prikken over i’et

Står du og skal til en fest og mangler the finishing touch til dit outfit? Eller mangler du det simple men stadig lidt anderledes prik over i’et til dit hverdags look? Hos Evena har vi et stort udvalg af lange, hænge og kæde øreringe i forskellige styles til enhver smag, der også fint kan matches med andre øreringe og ørestikker, hvis du har flere huller i ørene.

Køb elegante øreringe til den du holder af

Bliv inspireret af vores brede udvalg af fine øreringe og ørestikker og forkæl dig selv eller en du holder af med stilrene og tidsløse øreringe, der kan bruges til enhver lejlighed. Hos Evena tilbyder vi også tilkøb af fine gaveæske, der fuldender hele gaveoplevelsen.