Menu Luk

Om Evena

EVENAS HISTORIE

Evena er et dansk smykke- og accessories brand, der blev etableret i udgangen af 2019. Hos Evena finder du tidsløse klassikere i feminine og elegante designs, som holder år efter år. Fælles for vores produkter er det stilrene og simple look, hvor der er kælet lidt ekstra for detaljerne.

Vores vision er at skabe feminint smykke- og accessories univers, hvor du finder alt til at fuldføre dit outfit – både til hverdag og fest. Vi mener, at smykker skaber dit outfit, og du kan underbygge din personlige stil med smykker.

Evena - Om os

EVENA & MILJØET

Hos Evena vægter vi miljøet højt, så du kan købe dine smykker og accessories med god samvittighed.

Bæredygtige forsendelser
Alle vores forsendelsesposer- og postæsker er fremstillet i miljøvenlige materialer. Vores forsendelsesposer er fremstillet af 100% genanvendt LDPE plads, og indeholder hverken tungmetaller eller andre naturskadelige stoffer. Under vores postæsker vil du finde et FSC-mærke, der er med til at sikre naturen og de sociale forhold i de skove, som træet kommer fra. Med FSC-mærket bliver der med sikkerhed ikke fældet flere træ, end skoven selv kan producere.

Ingen overflødige papir
Vi pakker naturligvis dine varer pænt ind, men forsøger så vidt muligt at undgå alle overflødige papirer. Dette betyder også, at du kun vil modtage din ordrebekræftelse på e-mail. Hvis du skulle ønske at returnere, kan du gå til vores “Levering og retur” side, hvor vi guider dig igennem. Alle kontaktoplysninger er at finde på siden, og ellers står vi altid klar til hjælp.