Menu Luk

Om Evena

EVENAS HISTORIE

Evena er et dansk smykke- og accesories brand, der blev etableret i udgangen af 2019. Evena er bygget på en stor kærlighed til det feminine univers, og herinde vil du netop finde det, der sætter prikken over i’et på dit outfit. Vores styles passer både til dit casual hverdagsoutfit, eller når du ønsker at dresse op og gøre noget ekstra ud af det til festligheder. Med en bred vifte af designs, vil der være noget til enhver smag. Fælles for alle vores produkter er, at de er nøje udvalg, og har et stilrent og moderne udtryk.

EVENA & MILJØET

Hos Evena vægter vi miljøet højt, så du kan købe dine smykker og accessories med god samvittighed.

Bæredygtige forsendelser
Alle vores forsendelsesposer- og postæsker er fremstillet i miljøvenlige materialer. Vores forsendelsesposer er fremstillet af 100% genanvendt LDPE plads, og indeholder hverken tungmetaller eller andre naturskadelige stoffer. Under vores postæsker vil du finde et FSC-mærke, der er med til at sikre naturen og de sociale forhold i de skove, som træet kommer fra. Med FSC-mærket bliver der med sikkerhed ikke fældet flere træ, end skoven selv kan producere.

Ingen papir
Vi pakker dine varer pænt ind, men forsøger så vidt muligt at undgå alle unødvendige papirer. Dette betyder også, at du kun vil modtage din ordrebekræftelse på e-mail. Hvis du skulle ønske at returnere, kan du gå til vores “Levering og retur” side, hvor vi guider dig igennem. Alle kontaktoplysninger er at finde på siden, og vi står altid klar til hjælp.