Returnering

Skulle du have fortrudt dit køb, er du selvfølgelig velkommen til at returnere det. Vi tilbyder 30 dages returret fra den dag, du modtager varen. Ved returnering skal alle varer være ubrugt og i original stand. Vi anbefaler, at du bruger den originale emballage til at sende retur i.

Returlabel
Returlabel købes gennem os til 50 kr her, hvor pakken er forsikret og sporbar via PostNord. Når du køber vores returlabel, kan du se instrukser ang. retur på vores returseddel som medfølger. Den skal vedlægges i pakken, når du sender retur.

Bemærk: Evena afhenter ikke returpakker der er sendt til pakkeshops eller med DAO. Vi accepterer kun returpakker leveret til døren.

Behandlingstiden på returpakker er op til 2 uger.

Reklamation

Opdager du som kunde en fejl på din vare, har du 2 års reklamationsret fra købsdatoen. Vi skal være gjort opmærksomme på dette senest 14 dage efter, du har opdaget fejlen.

Du reklamerer ved at sende en mail til kontakt@evena.dk med “reklamation” som emne. Vi beder dig via billeddokumentation påvise fejlen, og herefter vil vi vurdere om din vare skal ombyttes, repareres eller du skal have et afslag i prisen.