-50%

Emmy mørkegrå – Hæklet taske

kr. 499,00

Vores hæklet skuldertaske er i et klassisk og smukt design, der vil komplementere ethvert outfit. Det er den ideelle sommertaske, perfekt at tage med på ferie, til stranden og finere lejligheder. Den passer perfekt til en let sommerkjole, som fremhæver taskens charmerende og feminine udseende, men kan også sagtens bruges til hverdag til et casual outfit.

Tasken er rummelig, og har god plads til mobil, pung, nøgler, makeup, diverse mm. på farten.

Tasken er håndlavet – derfor kan mål variere en smule.

Se også Emmy taske i creme.

Mål: B30 x H25 x D10

På lager

Beskrivelse

Vores smukke chunky hæklet taske til kvinder er den perfekte tilbehør for dig, der sætter pris på personlige og håndlavede accessoires. Tasken har en enkel og tidløs stil, der vil bevare sin charme i mange år i din garderobe.

Denne taske vil komplementere enhver påklædning og passer perfekt til forskellige anledninger. Brug den som et ideelt valg til festlige begivenheder, hvor den tilfører et elegant touch til en smuk kjole og et par stilfulde hæle, og fuldender det feminine udtryk på en fantastisk måde. På samme måde kan du også bruge den til at opgradere et simpelt hverdagsoutfit, hvor den tilføjer en stilfuld og charmerende dimension til dit look.

Det er den ideelle sommertaske, perfekt at tage med på ferie eller til stranden. Den passer perfekt til en let sommerkjole, som fremhæver taskens charmerende og feminine udseende.

Tasken er omhyggeligt håndlavet og fås også i farverne creme og grå.

Rumlig og praktisk taske:

Den rummelige indvendige del giver masser af plads til dine nødvendigheder. Tasken er tilstrækkelig rummelig til at du kan have din makeup, pung, nøgler, mobiltelefon og andre småting med dig på farten. Tag den med på arbejde, til stranden eller til en hyggelig brunch – du har altid alt lige ved hånden.

Let og behagelig at bære:

Vores chunky hæklet taske er let, behagelig og komfortabel, så du kan bære den hele dagen uden at føle dig besværet.

Perfekt som gaveidé:

Er du på udkig efter den perfekte gave til en særlig kvinde i dit liv? Måske vil hun sætte pris på den unikke charme og omhu, der ligger bag vores hækletaske. Den vil glæde hende ikke kun med sit smukke udseende, men også med dens funktionalitet og lethed.

Opdag vores udvalg af tasker til enhver anledning:

Hos Evena finder du et bredt udvalg af tasker. Vi tilbyder shopper-tasker, skuldertasker, crossbody-tasker og selvfølgelig vores charmerende hækletasker. Tag på opdagelse i vores kollektion af tasker nu.