Alina – Taske

kr. 1.099,00

Er du på udkig efter en stor crossbody taske? Vores Alina taske er et godt bud, og kan både bruges som håndtaske og stor crossbody taske. Tasken er super rummelig, så du har god plads til dine ting. I forhold til mindre crossbody tasker kan du her medbringe større ting, som drikkedunk, snacks til den lette sult, makeuppung og meget mere.

Du får ikke kun en praktisk taske, men også en taske i et smukt og tidløs design. Tasken har draperinger i siderne, som tilfører et feminint touch. Vælg selv mellem de fine pastelfarver eller den klassiske sorte. Tasken har justerbar rem, så du kan indstille remmen til den længde, du foretrækker.

Tasken måler 30 x 19 x 16 cm.

Materiale: Italiensk kalveskind.

Tilføj til ønskeliste

Du kunne også være interesseret i...

Beskrivelse

Er du på udkig efter en stor crossbody taske? Vores Alina taske er et godt bud, og kan både bruges som håndtaske og stor crossbody taske. Tasken er super rummelig, så du har god plads til dine ting. I forhold til mindre crossbody tasker kan du her medbringe større ting, som drikkedunk, snacks til den lette sult, toilettaske og meget mere. Du får ikke kun en praktisk taske, men også en taske i et smukt og tidløs design. Tasken har draperinger i siderne, som tilfører et feminint touch. Vælg selv mellem de fine pastelfarver eller den klassiske sorte. Tasken har justerbar rem, så du kan indstille remmen til den længde, du foretrækker. Tasken måler 30 x 19 x 16 cm. Tasken er i italiensk kalveskind, og du får derfor en taske i høj kvalitet. Se også vores Mabel taske.

Yderligere information

Farve

, ,

Du kunne også være interesseret i...