Armbånd

Smykker kategori armbånd 3

Du vil altid modtage mindst én smykkeæske, når du køber et smykke. Hvis du køber flere, kan du opleve, at de resterende smykker leveres i vores smykkeposer. Vi stræber efter at undgå ressourcespild, og har derfor valgt at mindske antallet af vores smykkeæsker.

Det er dog intet problem, hvis du har behov for flere smykkeæsker. Du skal blot skrive det i bemærkningsfeltet ved kassen og fortælle os, hvor mange du har brug for. Vi er her for at imødekomme dine behov, og vil altid gerne hjælpe.

Vi vil gerne gøre det let for dig som kunde. Derfor har du mulighed for at tilkøbe en gaveæske til 12 kr inde på produktsiden, så du nemt kan pakke gaven ind. 

De fleste af vores smykker er lavet af 925 sterling sølv, som er kendt for sin høje kvalitet, allergivenlighed og holdbarhed. 

Desuden er mange af vores 925 sterling sølv smykker forgyldt med 18 karat guld. Dette betyder, at sølvet er dækket af et lag guld, der er 18 karat rent. Jo højere karat, jo renere er guldet. I Danmark foretrækker de fleste 8 karat til 18 karat guld til deres smykker.

Hurtig levering

Bestil i dag & få din ordre leveret om bare 1-3 hverdage

Gratis levering

Få leveret din ordre helt gratis v. køb over 399 kr

Nem & gratis retur

Undgå at betale returfragt ved modtagelse af tilgodebevis

Det siger vores kunder

Anne N.
Læs mere
Super smukke øreringe som ankom få dage efter jeg havde bestilt. De ankom sirligt pakket ind og lå i en smuk æske.
Jette D.
Læs mere
Hurtig levering og god hjemmeside. Jeg købte et par øreringe som så ud som på billedet. De ankom få dage efter jeg havde bestilt og kom i en pæn lille æske.
Maria K.
Læs mere
Hurtig levering, varen var som vist på billedet, og pakken ind i en smuk indpakning. Meget tilfreds og kan ikke klage over noget.
Johanne
Læs mere
Bestilte en taske, som blev leveret allerede dagen efter. Tasken er SUPER smuk, og har fået så mange komplimenter på den. Bestemt ikke sidste gang jeg handler der!!
Louise
Læs mere
Flot produkt, der levede 100% op til forventningerne.
Hurtig levering og rigtig god pris.
Kan klart anbefales
Lise
Læs mere
Jeg købte en taske fredag middag, og allerede lørdag blev den leveret til mit valgte udleveringssted. Tasken var super fint pakket ind og selve tasken er flot, funktionel og lige som forventet.
Karla N.
Læs mere
Varm Anbefaling og god service 🌾 Evena kan helt klart anbefales 🤍 De sælger de smukkeste smykker med et enkelt look.
Lene
Læs mere
Købt et fint smykke / modtaget i dag og det er så super fint ! Tusinde tak Evena! Er meget tilfreds.
Heidi
Læs mere
Hurtig og super levering af det bestilte. Min vare så ud som på foto. Fuld tilfredshed.
Tidligere
Næste

Armbånd

Armbånd til kvinder i guld og sølv af forskellige kæder

Armbånd er en nem og enkel måde at fremme et feminint udtryk og kan styles på mange forskellige måder, for at få lige præcis det udtryk man leder efter. Armbånd kan nemt og elegant bruges alene, for det simple og minimalistiske look eller mixes og matches med andre for et mere personligt udtryk. Her finder du både armbånd i sølv og forgyldt af forskellige slags kæder, herunder både et stort udvalg af tynde og snoede armbånd.
Læs mere om, hvordan du med tallene i smykkerne kan se hvilke metaller de er lavet af

Læs mere om, hvordan du med tallene i smykkerne kan se hvilke metaller de er lavet af

Perlearmbånd til det elegante og minimalistiske look

Perlesmykker er noget vi bestemt ser som en stor trend, som aldrig vil gå af mode. Perlearmbånd er en super fin måde at opnå det elegante, minimalistiske og fine look, uden at der går alt for meget hverdag i dit outfit. Vi har perlearmbånd med perler i mange forskellige størrelser, og du finder derfor både det fine elegante armbånd med små perler, der går fint til hverdags looket, og perler i større størrelser, hvis du leder efter noget mere iøjnefaldende med mere karakter.

Udforsk alle vores Perlesmykker

Feminine og tidsløse tennisarmbånd med sten

Ønsker du et armbånd, der udstråler tidløst og luksus, så er det populære tennisarmbånd det du mangler i smykkeskrinet. Vores tennisarmbånd med sten er det perfekte accessory, til når du gerne vil gøre lidt mere ud af dit look og kan nemt styles med andre fine armbånd for at gøre looket mere personligt.

Køb fine armbånd til den du holder af

Armbånd er den helt ideelle gave til den du holder af. Med vores udvalg af fine, simple og tidsløse styles finder du nemt gaven til veninden, kæresten eller din mor som helt sikkert vil falde i deres smag. Hos Evena tilbyder vi også tilkøb af fine gaveæske, der fuldender hele gaveoplevelsen.