Mara – Guld armbånd

kr. 199,00

Med vores Mara armbånd får du et armbånd i et minimalistisk og let design, der er velegnet til både hverdag og fest. Armbåndet har små kugler hele vejen rundt, som giver en fin detalje.

Længde: 16 – 20 cm.

Materiale: 925 sterling sølv forgyldt med 18 karat guld.

På lager

Beskrivelse

Tyndt guld armbånd i et minimalistisk og delikat design. Armbåndets kæde brydes af små guld kugler, som giver en rigtig fin detalje.  Hvis du er på udkig efter et tyndt guld armbånd, er vores Mara guld armbånd det perfekte valg til dig. Mara armbånd er vores mest populære armbånd. Muligvis grundet det enkle design, der passer til enhver anledning, og giver mange muligheder for styling. Kæden har et simpelt udtryk, som bliver en evig favorit i smykkeskrinet, der holder år efter år. Med Mara guld armbånd får du også mange stylingmuligheder: Style det for eksempel med andre minimalistiske kæder eller bryd det simple udtryk, ved at sammensætte det med et udtryksfuldt armbånd. Armbåndet står dog også smukt for sig selv, og kan med fordel bruges alene for et mere nedtonet look i hverdagen.

Mara guld armbånd har justerbar lås, og passer derfor til alle størrelser. Materiale: 925 sterling sølv forgyldt med 18 karat guld.

Vi anbefaler, at style armbåndet med matchende Mara – Guld halskæde.

Brug det alene eller style det med vores simple Alva armbånd eller Coline armbånd.

Yderligere information

Materiale

925 sterling sølv