Øreringe

øreringe guld
øreringe guld

Guld     Sølv     Hoops     Ørestikker     Lange øreringe     Perler

Vi sælger alle vores øreringe som par, og prisen du ser gælder naturligvis også for et par.

Du vil altid modtage mindst én smykkeæske, når du køber et smykke. Hvis du køber flere, vil der som udgangspunkt følge en smykkepose med pr. ekstra smykke. Vi stræber efter at undgå ressourcespild, og har derfor valgt at mindske antallet af vores smykkeæsker.

Vi vil selvfølgelig gerne imødekomme dine behov, hvis du har behov for flere smykkeæsker. Du bedes blot angive det i feltet ‘bemærkning’ ved kassen og oplyse hvor mange du ønsker (max 3 pr. ordre). 

Vi vil gerne gøre det let for dig som kunde. Derfor har du mulighed for at tilkøbe en gaveæske til 12 kr inde på produktsiden, så du nemt kan pakke gaven ind. 

Det siger vores kunder

Anne N.
Læs mere
Super smukke øreringe som ankom få dage efter jeg havde bestilt. De ankom sirligt pakket ind og lå i en smuk æske.
Jette D.
Læs mere
Hurtig levering og god hjemmeside. Jeg købte et par øreringe som så ud som på billedet. De ankom få dage efter jeg havde bestilt og kom i en pæn lille æske.
Maria K.
Læs mere
Hurtig levering, varen var som vist på billedet, og pakken ind i en smuk indpakning. Meget tilfreds og kan ikke klage over noget.
Johanne
Læs mere
Bestilte en taske, som blev leveret allerede dagen efter. Tasken er SUPER smuk, og har fået så mange komplimenter på den. Bestemt ikke sidste gang jeg handler der!!
Louise
Læs mere
Flot produkt, der levede 100% op til forventningerne.
Hurtig levering og rigtig god pris.
Kan klart anbefales
Lise
Læs mere
Jeg købte en taske fredag middag, og allerede lørdag blev den leveret til mit valgte udleveringssted. Tasken var super fint pakket ind og selve tasken er flot, funktionel og lige som forventet.
Karla N.
Læs mere
Varm Anbefaling og god service 🌾 Evena kan helt klart anbefales 🤍 De sælger de smukkeste smykker med et enkelt look.
Lene
Læs mere
Købt et fint smykke / modtaget i dag og det er så super fint ! Tusinde tak Evena! Er meget tilfreds.
Heidi
Læs mere
Hurtig og super levering af det bestilte. Min vare så ud som på foto. Fuld tilfredshed.
Tidligere
Næste

Øreringe

Evena tilbyder et bredt udvalg af guld øreringe specielt designet til kvinder. Vores sortiment inkluderer forskellige varianter som ørestikkere, hoops, creoler, kædeøreringe og spiraløreringe. Disse øreringe tilføjer en feminin og smuk detalje, der er den perfekte måde at fuldende dit look på. Uanset om du leder efter klassiske og elegante designs til hverdag eller fest, har vi noget, der passer til enhver smag.

Guld øreringe til kvinder

Du finder særligt et stort udvalg af guld øreringe på vores hjemmeside. Vores øreringe er designet til at give dig mulighed for at mixe og matche. Hvis du har flere huller i ørerne, kan du lege med kombinationen af vores forskellige øreringe og skabe din egen personlige stil. Prøv for eksempel at kombinere vores udtryksfulde spiraløreringe med minimalistiske ørestikkere for at skabe en smuk og unik kombination. Leg også med materialerne ved at mixe guld og sølv, hvilket er en stigende tendens. Med vores øreringe er der mange muligheder for at style dem, som du ønsker. Uanset om du foretrækker et enkelt look eller ønsker at layer dine øreringe for et mere festligt udtryk, er valget helt op til dig. Vores øreringe kan også stå smukt alene og fuldende et afslappet hverdagslook.

Gør indtryk med guld hoops

Særligt vores guld hoops er yderst populære, og du finder dem i mange forskellige varianter. Vi har lige fra guld hoops med zirkoner og perler til hoops med riller, hamret overflade eller et skinnende finish. Størstedelen af vores øreringe er lavet af 925 sterling sølv. Vores guld øreringe er forgyldt med 18 karat guld. Du kan finde materiale for hvert smykke på produktsiden.

Bliv en del af vores elegante univers

Evena’s univers er mere end blot øreringe. Vi tilbyder generelt et bredt udvalg af sølv og guld smykker, men du finder også andre klassiske og stilrene accessories. Bl.a. byder vores udvalg på moderne tasker, simpelt hårpynt og mindre accessories. Hos Evena stræber vi efter at yde den bedste kundeservice. Vi tilbyder derfor hurtig levering på vores ordrer og fri fragt over 399 kr. Skulle du have brug for hjælp til at finde de rette øreringe, bedes du blot kontakte vores kundeservice, som mere end gerne vil hjælpe.