Valentins Dag

Valentins Dag er lige om hjørnet. Forkæl en du holder af med en særlig gave. 

Gratis chokolade og valentinskort med i alle ordrer.

Valentinsbox

Vores Valentinsbox er den oplagte gaveidé til kvinden, der har alt.

Valentinsboxen indeholder 3 elegante smykker, der er nøje udvalgt, så de har et feminint strejf men stadig passer til enhver smykkesamling. Boxen er i den fineste lyserøde farve og der følger røde chokoladehjerter med samt et valentinskort, som du kan personliggøre med egen tekst.

Limited edition – begrænset antal på lager.

Little Love halskæde

Vores Little Love halskæde er den ultimative symbolske og betydningsfulde gave til Valentinsdag.

Halskæden giver med sit lille hjerte vedhæng en diskret, romantisk tilføjelse til ethvert look.

Giv en gave med symbolik, der vil minde om det særlige øjeblik, hvor den blev givet. 

Safina ring

Den glitrende ring giver en smuk detalje med sine mange funklende zirkoner. Hvis du er på udkig efter et sæt, er vores Safina halskæde er perfekte match.

Elegante Valentins Smykker – Gør noget særligt ud af Valentinsdag

Valentinsdag står for døren, og vores samling af elegante valentins smykker er udvalgt med nøje omhu. Oplev  vores mest sofistikeret smykker, som tilføjer et touch af elegance til anledningen. Glæd din kæreste eller ægtefælle med et smykke, der ikke blot udtrykker kærlighed, men også bliver et varigt minde om jeres forhold. 

Valentinsgaver til hende

Valentinsdag markerer festen for kærlighed, et øjeblik hvor vi hylder de nære forbindelser i vores liv. Uanset om du er i et forhold og ønsker at forkæle din partner eller er single og vil sprede kærlighed til dine nærmeste, er Valentinsdag en anledning til at vise dine følelser.

Hos Evena fokuserer vi ikke kun på romantisk kærlighed, men også på venskab og nære bånd. Derfor er det helt acceptabelt at glæde din bedste veninde med en tankevækkende gave, et kort eller en anden sød gestus.

Vores brede udvalg af valentins-smykker er designet til at være den ideelle gave til den særlige kvinde i dit liv. Smykker bærer en personlig og værdifuld betydning, og derfor har vi nøje udvalgt smykker, der symboliserer kærlighed og nærhed. Overrask din kæreste med en halskæde med hjerte eller et par funklende øreringe. 

Smykker med hjerter:

Vores hjerte smykker er den perfekte gaveidé til Valentinsdag. Den ikoniske hjerteform gør disse halskæder til en symbolsk erklæring om kærlighed og hengivenhed.

Smykker med sten:

Glæd hende med et strålende smykke, der tilføjer en gnist af elegance og romantik til enhver lejlighed, og de er den perfekte valentinsgave til hende som har alt.

Klassiske smykker: 

Fra delikate perle smykker til smukke stilrene designs er der noget for enhver smag, der vil matche hendes unikke stil.

 

Hvis du skulle have brug for hjælp til at udvælge det rette Valentins smykke vil vi mere end gerne hjælpe og guide dig. Send en mail til kontakt@evena.dk for personlig vejledning, eller gå på opdagelse i vores store gaveguide, hvor du kan shoppe efter budget og stil.

Skulle du ønske gaveindpakning er det intet problem. På hver produktside kan du tilkøbe en smykkeæske til 12 kr, så du let kan pakke smykket ind på ingen tid. Der følger naturligvis smykkeæsker med til dit valentins smykke.