smykker-til-studenten

Looks til studenten

Den søde studentertid venter lige om hjørnet. Det er en helt særlig tid med mange begivenheder, hvor der skal planlægges flere forskellige looks.

Med smykker og accessories kan du let udtrykke din personlige stil til de hvide outfits. Derfor guider vi dig til, hvordan du nemt kan pifte dine looks op i studentertiden.

Find inspiration til studenterlooks til de mange forskellige anledninger i studentertiden

Studentereksamen

Til din sidste eksamen, hvor du får studenterhuen på, kan det være en god idé med et klassisk og anstændigt look, som nemt kan piftes op med smykker og accessories. Det er en dag, hvor der tages mange billeder, så du kan med fordel vælge smykker med fængende detaljer, der skaber blikfang.

Tip: Lav en pæn håropsætning for at undgå, dit hår distraherer dig under eksamen. Du kan fx. lave en fin knold eller fletning med vores broderi anglaise scrunchie.

Studentergilde

Til dit stundentergilde må looket gerne være festligt og iøjenfaldende. Vores Ava øreringe giver en smuk detalje til ethvert look. Mix og match med andre smykker for at underbygge din stil.

Dimission

Dit look må gerne være klassisk og formelt til dimission. En nem måde at tilføre elegance til dit outft er ved at bruge perlesmykker, der fuldender det hvide look.

Tip: Vores Coline armbånd findes med rosa og blå emaljer, der kan matche din hue.

Studenterkørsel

Lad dit outfit være enkelt og komfortabelt til studenterkørslen. Brug smykker til at give det et cool udtryk og understrege din stil.

Vores Malia bumbag er et must på vognturen – den er nem at have med, når du skal af og på vognen, og har plads til dine vigtigste ting.

Shop efter kategori