Opret retur

Var dit køb ikke som forventet? Vi forstår. Derfor tager vi alle varer retur, hvis de er modtaget inden for 30 dage og ikke er blevet brugt. 

Følg venligst vores simple 4-trins guide og vælg mellem at få en QR kode eller udskrive returlabel. Varerne skal sendes med PostNord. 

Sådan gør du:

Du kan vælge mellem to returmetoder, når du ønsker at returnere:

1) Få pengene retur 
Returfragt koster 49,00 DKK: Vælg returmetode 1

2) Modtag et tilgodebevis*
 Returfragt er gratis: Vælg returmetode 2

OBS: Du kan ikke ændre returmetode efter din retur er registreret.

Spørgsmål til retur

Vi anbefaler, at du pakker dine varer forsvarligt, så de ikke tager skade under levering. Ligesom vi har ansvaret for, de når frem i god stand til dig, har du ansvaret for, de når frem til os i samme stand.

Brug gerne samme emballage, som du modtog pakken i. Husk at få kvittering når du indleverer pakken – så er du forsikret, hvis din pakke bliver væk. 

Vi har desværre ikke et system til at lave automatiske ombytninger. Vi anbefaler derfor, at du vælger returmetode 2, og får et tilgodebevis, som du kan bruge på nye varer.

Selvfølgelig kan du det! Du skal blot registrere din retur i vores system på den ene ordre, og på retursedlen oplyser du ordrenummer, produktnavn og returårsag fra de andre ordrer.

Vi er her for at hjælpe, hvis du har modtaget en vare med fejl. I så fald er der tale om en reklamation, og ikke en almindelig retur. Vi beder dig venligst kontakte os på mailen kundeservice@evena.dk med dit ordrenummer og billeder af den defekte vare, så vi kan hjælpe dig videre.

Fragtomkostninger dækkes ikke af os før det er aftalt. 

Du har mulighed for at følge din returpakke ved hjælp af det tilhørende trackingnummer.

Det er vigtigt at bemærke, at behandlingen af returneringer kan tage op til 14 hverdage. Vi sætter derfor stor pris på din tålmodighed og beder om, at du venter til de 14 hverdage er gået, før du kontakter os angående din returnering. Dette vil hjælpe os med at sikre, den hurtigste behandling af din returnering.

Vi forsøger altid at gøre det hurtigst muligt, men vi gør opmærksom på, at der kan dog gå op til 14 hverdage ved travle tidspunkter.

Vi hører fra flere af vores kunder, at pengene er tilbageført inden for 1-2 hverdage efter vi har behandlet returneringen. I få tilfælde kan det tage 5-7 hverdage. 

Ved pakker der ikke afhentes i tide, er vi desværre nødt til at opkræve et fragtgebyr på 50 DKK, som fratrækkes ved tilbagebetaling.

Hvis du ønsker pakken sendt ud til dig igen bedes du venligst kontakte os hurtigst muligt.

*Betingelser ved tilgodebevis: Du modtager et tilgodebevis tilsvarende det beløb, du har købt varer for. Returnerer du efterfølgende varer betalt med tilgodebeviset, vil pengene IKKE blive udbetalt. I stedet vil du modtage et nyt tilgodebevis tilsvarende det beløb du har returneret varer for. Du kan dog kun få 1x gratis returfragt pr. ordre – efterfølgende vil der blive fratrukket 49 kr fra tilgodebevis. Tilgodebeviset er gyldigt i 2 år.