Adventskalender til hende

Adventskalender til hende

Er du på udkig efter årets adventskalender til hende? Hvad end du er på udkig efter en til din mor, søster, veninde – eller måske bare dig selv – mener vi ikke, at du behøves lede meget længere. I år lancerer vi nemlig Evena adventskalender for første gang. En adventskalender med 4 smukke pakker, der skaber lidt ekstra hygge til december måned.

Evena adventskalender 2022

I år lancerer vi vores første adventskalender nogensinde. Vi har gjort os mange tanker om indhold, men det vigtigste for os har været at tage udgangspunkt i jer. Vi ønsker nemlig, at du får smykker, som du ønsker at bruge. Derfor har vi kigget tilbage på dette år, og samlet nogle af vores bedst solgte styles, som vi krydser vores fingre for, at du også vil elske. 

Fælles for smykkerne i kalenderen er, at de er simple, tidløse og klassiske. Det er smykker, du kan bruge mandag på job, men også mixe sammen med dine andre smykker, når du skal dresse op lørdag aften. Smykkerne skal kunne bruges til enhver anledning. 

SE VORES SMYKKER

Jul = Forkælelse og hygge

For os handler julen om hygge, og er den perfekte tid til at værne om sig selv og ens nærmeste. Vi kan ikke komme i tanke om noget, der emmer af forkælelse og hygge, som at tælle ned til juleaften med 4 skønne pakker. Hver søndag kan man glæde sig til én særlig overraskelse. Måske du til sidst ender med det perfekte smykkesæt til juleaften?

Hvad med indholdet? Vi vil ikke spoile for meget, men har indtil videre kunne afsløre, at du får fingrene i vores bestsellers. Herudover kan vi fortælle, at adventskalenderen indeholder hele 5 smykker, og du selv kan vælge mellem forgyldt og sølv. Hvis du alligevel ønsker at se hele indholdet, får de nysgerrige mulighed for at se det fulde indhold tæt på lanceringsdatoen. 

Adventskalender til hende lanceres d. 25 oktober

Vores adventskalender er lige om hjørnet! Tirsdag d. 25 oktober 2022 får du adgang til den. Vi er super spændte på jeres reaktioner og tilbagemeldinger. 

Tilmeld vores nyhedsbrev og få besked så snart den er tilgængelig.