Skylar – taske

kr. 799,00

Skylar er den perfekte taske til strøgture med veninder eller middage i byen. Crossover tasken fremstår let og elegant, men har samtidig en god rummelig størrelse til at opbevare dine ting på farten – som mobil, pung, lipgloss og mere. Indeni har den et lille rum, så du kan organisere dine ting.

Tasken måler 24 x 16 x 9 cm.

Materiale: Italiensk kalveskind.

Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

Skylar er vores moderne crossover taske i ægte læder. Tasken har et let og stilrent design, der gør, at den egner sig perfekt til byture, caféture eller middage med veninderne. Tasken har draperinger, som tilfører et elegant og feminint look. Udover sit fine design, er tasken også rummelig og praktisk. Skylar taske har et stort rum og et lille inderrum med lynlås, så du let kan organisere dine ting. Herudover har crossover tasken en justerbar rem, så du kan tilpasse remmen til lige præcis den størrelse, du ønsker dig. Tasken er i ægte italiensk læder, og måler 24 x 16 x 9 cm.

Hvis du er på udkig efter en crossover taske læder, er Skylar tasken altså et oplagt bud, da du får en fin og let taske med god plads til at opbevare dine ting på farten. Se også vores andre crossover tasker i læder som Alina taske og Gaia taske.

Yderligere information

Farve

,