Tilbud

Pyjamas med kirsebær

DKK 299,00

Fin pyjamas med kirsebær i sart lyserød farve. Pyjamassen er af bomuld i blød bæk og bølge-kvalitet, som giver et let bølget look. Vores pyjamas med kirsebær er et to-delt sæt med en løs skjorte og matchende shorts. Skjorten har v-hals med knapper foran, og elastik i ærmet, som giver en fin rynke-effekt. Shortsene er elastiske i livet, og med to lommer i siden. Brug sættet til at hygge rundt i derhjemme, eller mix de enkelte dele med dit tøj i garderoben. Kirsebærprint har vist sig at være sommerens store trend, og skjorten passer perfekt til et par bukser.

Materiale: Pyjamassen er i 100% bomuld, som er utrolig lækkert og åndbart at have på.

Pasform: Lille i størrelsen. Vi anbefaler, at du går en størrelse op. Modellen er iført str. M, og er str. S normalt.
Størrelse M passes af en str. XS-M.
Størrelse XL passes af en str. L-XL.

Tåler maskinvask på max 30 grader. Vi anbefaler at vaske tøjet før brug.

Ryd

Beskrivelse

Som noget nyt på shoppen kan Evena nu introducere sin limited edition nightwear kollektion. Som en del af kollektionen finder du vores pyjamas kirsebær i sart lyserød farve. Pyjamassen er af bomuld i den blødeste bæk og bølge-kvalitet, som giver et let bølget, men eksklusivt look. Den rosa pyjamas er pyntet med små, fine kirsebær som skaber et yderst fint, feminint og sommerligt look. Vores pyjamas med kirsebær er et to-delt sæt med en løs skjorte og dertil hørende matchende shorts. Skjorten har v-hals med knapper i kirsebær print foran, og elastik i ærmet, som giver en fin rynke-effekt. Shortsene er elastiske i livet, og derfor utrolig behagelige at være iført. Shortsene har to rummelige lommer i siden, så du eksempelvis kan opbevare din mobil eller andre småting.

Pyjamas kirsebær – perfekt til sommeraftner hjemme

Pyjamassen er perfekt til sommeraftener hjemme, og det fine print oser af sommer. Brug sættet til at hygge rundt i derhjemme, eller mix de enkelte dele med dit tøj i garderoben. Kirsebær print har vist sig at være sommerens store trend, og skjorten passer perfekt til et par denim bukser eller en kort nederdel. Pyjamassen sælges som sæt, og det er ikke muligt at købe delene enkeltvis. Som en del af kollektionen sælger vi også sovemasker i det blødeste materiale. Find vores sovemaske i sort her og i rosa her.

Materiale: Pyjamasen er lavet af behageligt bomuld, som er utrolig lækkert og åndbart at have på.

Pasform:
Pyjamassen er lille i størrelsen. Vi anbefaler, at du går en størrelse højere op end normalt. Modellen på billedet er iført str. M, og er en str. S normalt.

Er du normalt en str. XS-M anbefaler vi dig at tage en str. M.
Er du normalt en str. L-XL anbefaler vi dig at tage en str. XL.

OBS: Vi anbefaler at vaske tøjet før brug. Pyjamas kirsebær tåler maskinvask på max 30 grader.

Yderligere information

Størrelse

Str. M (Passes af str. xs-m), Str. XL (Passes af str. l-xl)