Tilbud

Julekalender smykker

kr. 529,00

I år lancerer vi for første gang en adventskalender / julekalender med kundernes smykkefavoritter. Tæl ned til jul med en luksuriøs adventskalender, der indeholder 4 skønne overraskelser. Køb vores julekalender med smykker, som en gave til dig selv eller en du holder af.

Adventskalenderen kommer i vores store smykkeæske, som indeholder 4 poser til hver advent.

Værdi af 1105 kr.

*Kan ikke kombineres med andre rabatter eller tilbud. Ved returnering skal hele adventskalenderen sendes retur.

Sidste chance for levering inden første søndag i advent er torsdag d. 24 november 2022.

SPOILER: VIS ALLE PRODUKTER

Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

Evena præsenterer for første gang vores julekalender smykker 2022 til kvinder. Den eksklusive julekalender med smykker indeholder vores bedst solgte styles for hele året. Herudover har vi udvalgt smykker, der med sikkerhed kan bruges til hverdag og fest. Det er nemlig vigtigt for os, du får glæde af smykkerne, og kan bruge dem til enhver anledning. Med vores julekalender smykker kan du tælle ned til jul med 4 skønne gaver hver søndag i advent. Vi mener, det er den perfekte kombination af forkælelse og julehygge. Måske du ender med det perfekte smykkelook til juleaften? Vores julekalender findes både i forgyldt og sølv, så du er sikker på at få det metal, som du foretrækker. Alle styles er ligeledes i simple designs, så du kan mixe og matche med egne smykker.

Forkæl dig selv eller en du holder af med vores julekalender smykker

Køb den som en gave til dig selv, eller forkæl en du holder af, med en eksklusiv adventskalender. Kalenderen er nemlig ikke blot den perfekte måde at forkæle dig selv på, men er også en oplagt gave til din mor, søster, veninde, kæreste mm. Smykkerne i julekalenderen er tidløse og klassiske, og derfor passer de til langt de fleste kvinder uanset alder. Generelt set, mener vi, at smykker altid er en god gaveidé. De vil nemlig have stor værdi for gavemodtager, da de altid vil blive mindet om den særlige dag, begivenhed eller gavegiver, hver gang de har dem på.

Adventskalenderen kommer i én stor æske med 4 små smykkeposer – en til hver advent. Æsken er i et let og funktionelt design, som er oplagt til at bruge som smykkeopbevaring efterfølgende. Bevar den for eksempel i kommoden eller tag den med på ferie.

Er du nysgerrig? Se hele indholdet af vores julekalender med smykker.

Julekalenderen har en værdi af 1.095 DKK. Ved returnering skal hele julekalenderen returneres. Kan ikke kombineres med andre rabatter eller tilbud.

Yderligere information

Variant

Guld, Sølv