Sparkling heart – Guld hjerte halskæde

kr. 299,00

Smuk og simpel halskæde, som har et lille vedhæng formet som et hjerte. Hjertet har små skinnende zirkoner, som stråler af elegance. En oplagt gaveidé til en du holder af.


Længde:
 40 + 5 cm. Hjertet måler cirka 3 mm i diameter.

Materiale: 925 sterling sølv forgyldt med 18 karat guld.

 

Kun 1 tilbage på lager

Beskrivelse

Vores hjerte halskæde er super smuk i al sin enkelthed. Vedhænget er udformet som et lille hjerte, der er pyntet med små, glitrende zirkoner, som giver et feminint touch. Det lille vedhæng måler kun 3 mm, og er derfor perfekt til dig, der elsker simple og stilrene smykker. Du kan med fordel også kombinere vores hjerte halskæde med dine andre halskæder for at underbygge din egen stil. Halskæden er et must i ethvert smykkeskrin, da du kan bruge den til enhver anledning.

Halskæden er den perfekte gave, til en du har kær. Som et symbol på kærlighed, er det en oplagt gaveidé til din partner, søster, mor, veninde eller andre, der har en stor betydning for dig. Hos Evena sender vi altid smykker i en fin smykkeæske og gaveindpakning kan tilkøbes.

Halskæden kan indstilles fra 40-45 cm, så du kan tilpasse den om halsen alt efter hvor kort / lang, du ønsker den.

Style halskæden med vores matchende hjerte armbånd. Længde: 40 + 5 cm. Materiale: 925 sterling sølv forgyldt med 18 karat guld.