Helen – taske

kr. 949,00

Helen er en smuk og klassisk taske, der passer til alle anledninger. Et perfekt valg til caféture med veninderne, drinks i byen eller finere arrangementer. Til tasken medfølger en justerbar rem, så du kan tilpasse den som ønsket. Tasken har 3 rum indvendigt (heraf et lynlåsrum) og 1 rum udvendigt.

Mål: 21 x 16 x 7 cm.

Materiale: Italiensk kalveskind.

Beskrivelse

Leder du efter crossbody taske til dame? Vores Helen crossbody taske er en klassisk og stilren taske, der med sit tidløse udtryk holder år efter år. Tasken har 3 indvendige rum (heraf 1 med lynlås) og 1 rum udvendigt, som giver god mulighed for organisering. Du kan med fordel opbevare ting, som du nemt skal have fat i i det udvendige rum. De indvendige rum egner sig godt til pung, en lille børste eller lidt makeup. Helen taske er med sit elegante design perfekt til fine middage i byen, caféture med veninderne eller strøgture. Med sit simple look kan du være sikker på, at den passer til alt i skabet.

Denne crossbody taske dame fås i 3 skønne farver: Sort, navy og creme. Du kan derfor vælge netop den farve, der passer bedst til dig. Måske det er en klassisk sort, der går til alt i skabet og passer til alle anledninger? Eller den fine creme farve, som er helt perfekt til sommerens lyse nuancer? Taskens hardware er i sølv. Tasken er i ægte kalve læder fra Italien, og har også et stempel med det indvendigt. Tasker måler 21 x 16 x 7 cm. Remmen som medfølger er justerbar, og kan dermed tilpasses, præcis som du ønsker det. Den kan blive 94 – 107 cm. Se også vores andre tasker til damer.

Tasken minder om vores udgået Olivia, Elisa og Maya taske.

Yderligere information

Farve

Sort, Navy, Creme