Levering

Når du shopper hos Evena, har du en række leveringsmetoder du frit kan vælge imellem. Vi tilbyder gratis fragt fra 299,-.

PostNord posthus/pakkeboks: 1-2 hverdage 29,- (gratis over 299,-)
PostNord hjemmelevering: 1-2 hverdage 39,- (gratis over 599,-)
DAO hjemmelevering: 2-5 hverdage 39,- (gratis over 499,-)
DAO pakkeshop: 2-5 hverdage 39,- (gratis over 499,-)

Har du ikke modtaget din pakke?
Du vil modtage en besked, så snart din pakke har forladt vores lager. Er pakken længe undervejs, bedes du kontakte os på kontakt@evena.dk/. Der bør tages forbehold for helligdage og eventuelle forsinkelser.

OBS: I tilfælde af, at pakken ikke afhentes i pakkeshops eller pakkeboksen i tide, og pakken derfor returneres til os, er det kunden, der hæfter for de yderligere fragtomkostninger.

RETURNERING OG REKLAMATION

Hvordan returnerer jeg?
Returnering hos os er simpelt. Hvis du ønsker at returnere dine varer, tilbyder vi 30 dages returret fra den dag du modtager varen. Varen må dog ikke bære tegn af brug. Ønsker du at bestille en returlabel, kan du blot klikke her.

Reklamation
Opdager du som kunde en fejl på din vare, har du 2 års reklamationsret fra købsdatoen. Vi skal være gjort opmærksomme på dette senest 14 dage efter, du har opdaget fejlen.

Du reklamerer ved at sende en mail til kontakt@evena.dk/ med “reklamation” som emne. Vi beder dig via billeddokumentation påvise fejlen, og herefter vil vi vurdere om din vare skal ombyttes, repareres eller du skal have et afslag i prisen.