Black Friday Smykker

Er du klar til Black Friday 2020? Gå ikke glip af alle de gode tilbud på vores Black Friday smykker & accessories – husk at sætte kryds i kalenderen d. 27 november, når vi inviterer til årets største shoppingdag!

Perfekt mulighed til at købe black friday smykker

Denne fredag bliver noget helt særligt for os. Som ny virksomhed er det første gang vi får lov til at afholde black Friday, og vi glæder os til at forkæle vores skønne kunder med gode tilbud. Hold øje her på siden, for at finde de bedste tilbud. 

Hvilke forberedelser kan du gøre dig?

  • Tilmeld dig vores nyhedsbrev – så får du besked, så snart tilbuddene er aktuelle!
  • Gem dine favoritter hos Evena. På den måde kan du nemt danne dig et overblik over, hvilke køb du skal gøre dig på dagen. 
  • Send din ønskeliste ud til familien. Mange bruger Black Friday til at gøre julegaveindkøb, så husk at gøre opmærksom, hvis du ønsker dig Black Friday smykker fra Evena. Er du i tvivl om, hvad du skal ønske? Hvad med et gavekort?

    Tilmeld vores nyhedsbrev og hold dig opdateret!

Hvilke tiltag har vi lavet på Black Friday? 

julegaveindpakning

Som noget nyt, er der mulighed for, at du kan tilkøbe gaveindpakning. Når du køber smykker hos Evena, modtager du dem altid i en fin silkesmykkepose. Dette gælder naturligvis stadig. Du kan dog tilkøbe vores gaveæske i et helt simpelt sort design, som dekoreres med gavebånd. Ligeledes pakker vi større gaver – såsom tasker – ind i det flotteste julegavepapir, så det ligger og pynter så fint under juletræet. Indpakning kan tilkøbes her

Levering til POSTHUS/pakkeshop

Normalt sender vi altid hjem til din adresse, så du slipper for besværet ved at skulle hente i pakkeshops. Mange bruger dog Black Friday til at købe gaver, så nu tilbyder vi levering til PostNord posthus eller DAO pakkeshop.

Chatfunktion på evena.dk/

Vi tilbyder chatfunktion, så du lynhurtigt kan få svar på dine eventuelle spørgsmål. Vi sidder nemlig klar bag skærmen hele dagen, så du nemt kan kommunikere med os. Husk vi er her for at hjælpe dig, og mere end gerne besvarer dine spørgsmål. Vi svarer selvfølgelig på alt lige fra spørgsmål om produktet til stylingstips. 

Udvidet returret til d. 31 januar

Vi udvider vores returret til d. 31 januar, så der er rig mulighed for at returnere julegaver.

Lagerstatussynliggjort

Vi gør lagerstatus tilgængeligt på hvert enkelt produkt, så du kan danne dig et overblik over, hvor mange vi har tilbage. Vi har et begrænset varelager, men ønsker at skabe fuld gennemsigtighed for dig.

Mangler du idéer til køb af Black Friday smykker?

Hvad end det er til dig selv, din mor, søster eller en god veninde har vi samlet en række gaveidéer der helt sikkert vil glæde. Husk at Black Friday ikke kun behøves være julegaveindkøb. Udnyt muligheden til at købe en skøn værtindegave til de mange julefrokoster der kommer, i en pakkeleg med veninderne eller som en skøn adventsgade. Det er selvfølgelig også den perfekte mulighed til at forkæle sig selv med flotte Black Friday smykker. 

Hold din Black Friday hos Evena 

Vi glæder os sådan til den store dag, og det håber vi selvfølgelig også, at du gør! Tilmeld gerne vores nyhedsbrev, hvor vi vil gøre opmærksom på de vilde rabatter. Hvis du ikke kan vente til Black Friday d. 27 november 2020, kan du altid benytte dig af vores gode priser og fri fragt i hele Danmark.